Over ons

Zwartjes campers is een gepassioneerd, gedreven en deskundig bedrijf, met ruim 5 jaar ervaring in het verhuren van Volkswagen campers. Ontstaan vanuit liefde voor Volkswagen campers en het reizen naar de mooiste plekjes in Europa. Ook zijn wij dol op kamperen, als kampeerliefhebbers en camper-fans zien wij onszelf als geboren reizigers, avonturier. En dat willen we graag delen.

Persoonlijk

Bij zwartjes campers geloven we in een persoonlijke benadering, want iedereen is uniek. Dus wil je het net even anders? Geef het aan!

Alleen originelen campers.

Bij Zwartjes campers vinden we kwaliteit en betrouwbaarheid heel belangrijk. Je kunt bij ons dan ook alleen VW Californië campers huren.

Betrouwbaar en veilig.

Al het onderhoud word gedaan door een gespecialiseerde VW camper garage. Zij zorgen ervoor dat alle campers altijd in een goede conditie meegaan op jouw vakantie! Mocht je onderweg toch hulp nodig hebben, dan staat met één telefoontje de hulpdienst van SOS International voor je klaar. Al onze campers zijn verzekerd voor pech, sleephulp en vervangend vervoer in heel Europa. Dat vinden wij vanzelfsprekend. En veiligheid staat bij ons voorop: daarom hebben alle campers gordels, zowel voor- als achterin.

Met onze campers bieden wij u comfort, luxe en de zekerheid dat u met een gerust hart afreist naar uw zonnige bestemming of bijzonder plekje in Europa!

Met de kampeerbus ben je verzekerd van je eigen plekje en privacy, eenvoudig en snel op te zetten als je aangekomen bent en daarna kun je zorgeloos genieten van uw vakantie.